Självutveckling

Många av oss fastnar i vardagsrutiner och stressen på arbetet. Vi glömmer bort att tänka på hur vi mår och hur viktigt det är att utveckla sig själv som person.

Du kanske till exempel har gjort samma övningar på samma gym i tio år. Om du upplever att din kropp inte utvecklas när du tränar är det hög tid att du ändrar på din träning. Förutom träning finns det säkert andra saker som du vill utveckla i ditt liv.

Få vägledning av en coach

Vem som helst kan fastna i vardagsrutiner eller känna att de inte påverkar sitt eget liv eller de val som de gjort. Livet stannar inte och känner du att du behöver hjälp för att utvecklas kan du få hjälp av en coach på exempelvis NyInsikt.se. Coachning är något som passar alla, men som samtidigt är individuellt. Det är viktigt att du är tydlig med vad du vill ha hjälp med och vid det första mötet är det vanligt att man berättar lite om sig själv. Det är nödvändigt för att din coach ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. Coachen gör sedan en handlingsplan baserat på dina behov och vad du vill uppnå.

Vad hindrar dig?

Liksom många andra har du säkert drömmar om vad du skulle vilja göra, men är inte medveten om vad som hindrar dig från att förverkliga dem. Ett exempel på något som kan hindra dig är att du är rädd eftersom du har en familj som är beroende av din inkomst samtidigt som du drömmer om att starta eget. En metod som är användbar för att komma fram till vad som är i vägen för ens mål är psykosyntes i kombination med individuell coachning och med hjälp av den metoden får du reda på vad du verkligen behöver för att nå den utveckling du behöver.